« Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του νέου Γυμνάσιου-Λυκείου Γαργαλιάνων» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

« Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του νέου Γυμνάσιου-Λυκείου Γαργαλιάνων»

Ερώτηση για την κατασκευή του νέου Γυμνασίου- Λυκείου Γαργαλιάνων κατέθεσε στους υ­πουρ­γούς Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των, Πο­λι­τι­σμού και Α­θλη­τι­σμού κα­θώς και Α­νά­πτυ­ξης, Αν­τα­γω­νι­στι­κό­τη­τας Υ­πο­δο­μών,Με­τα­φο­ρών και Δι­κτύ­ων, ο βου­λευ­τής Θα­νά­σης Πέ­τρά­κος.Ο κ. Πε­τρά­κος στην ε­ρώ­τη­ση του ση­μει­ώ­νει:
« Εί­ναι γνω­στή η α­νάγ­κη να κα­τα­σκευα­στεί έ­να νέ­ο Γυ­μνά­σιο – Λύ­κει­ο στους Γαρ­γα­λιά­νους της Μεσ­ση­νί­ας κα­θώς και οι ε­νέρ­γει­ες της Δη­μο­τι­κής Αρ­χής του πρώ­ην Δή­μου Γαρ­γα­λιά­νων. Η με­λέ­τη του έρ­γου «Σχο­λι­κό Συγ­κρό­τη­μα πρώ­ην Δή­μου Γαρ­γα­λιά­νων» του Δή­μου Τρι­φυ­λί­ας ξε­κι­νά στις 24/05/2011 με την πα­ρα­χώ­ρη­ση του οι­κο­πέ­δου στην Ο­ΣΚ Α.Ε. για την α­νέ­γερ­ση του Γυ­μνά­σιου-Λυ­κεί­ου Γαρ­γα­λιά­νων. Στις 28/07/2011 εγ­κρί­νε­ται η Αρ­χι­τε­κτο­νι­κή προ­με­λέ­τη του έρ­γου. Την 15/12/2011 με έγ­γρα­φο της Ο­ΣΚ Α.Ε. ζη­τεί­ται α­πό τον Υ­πουρ­γό Παι­δεί­ας, Δια Βί­ου Μά­θη­σης και Θρη­σκευ­μά­των και α­πό τον Υ­πουρ­γό Υ­πο­δο­μών, Με­τα­φο­ρών και Δι­κτύ­ων η α­νά­θε­ση στην Ο­ΣΚ Α.Ε. των αρ­μο­δι­ο­τή­των για τη με­λέ­τη, δη­μο­πρά­τη­ση, ε­πί­βλε­ψη, κα­τα­σκευ­ή και δι­οί­κη­ση του έρ­γου προ­κει­μέ­νου να κα­τα­στεί σύν­το­μα δυ­να­τή η κα­τα­σκευ­ή του έρ­γου α­πό κον­δύ­λια του Προ­γράμ­μα­τος Ε­ΣΠΑ. Ε­πει­δή δεν υ­πήρ­ξε κα­μί­α συγ­κε­κρι­μέ­νη το­πο­θέ­τη­ση των Υ­πουρ­γών, η Ο­ΣΚ Α.Ε. ε­πα­νέρ­χε­ται με έγ­γρα­φό της την 01/04/2013 στους Α­να­πλη­ρω­τή Υ­πουρ­γό Α­νά­πτυ­ξης, Αν­τα­γω­νι­στι­κό­τη­τας, Υ­πο­δο­μών, Με­τα­φο­ρών και Δι­κτύ­ων κ. Στ. Κα­λο­γιά­ννη και Υ­πουρ­γό Παι­δεί­ας, Θρη­σκευ­μά­των, Πο­λι­τι­σμού και Α­θλη­τι­σμού κ. Κων/νο Αρ­βα­νι­τό­που­λο και ζη­τά την α­νά­θε­ση της με­λέ­της και της κα­τα­σκευ­ής του έρ­γου ώ­στε να α­πορ­ρο­φη­θούν κον­δύ­λια του Προ­γράμ­μα­τος Ε­ΣΠΑ Πε­λο­πον­νή­σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages