Pages

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η Εράνη βλέπει Γ’ Εθνική; άλωσε την Εικοσιμία 0-2!

Νίκη με 0-2 και "εκτελεστές" τους Μικελάτο και Κόλλια πέτυχε η φιλόδοξη Εράνη στην κυριακάτικη μεσημβρινή συνάντηση (σ.σ. για να επιστρέψει έγκαιρα στα Φιλιατρά) που έδωσε εκτός έδρας κόντρα στο συγκρότημα της Εικοσιμία.
Από κει και πέρα, με το νέο τρίποντο που πέτυχαν οι «μαχητές» του Νίκου Κακαλέτρη παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου Δ' Εθνικής κατηγορίας, και είναι αποφασισμένοι μέχρι το τέλος της περιόδου να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις, καθώς ο πρωταθλητής Παναιγιάλειος με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολύ πιθανόν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μη συμμετάσχει καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα
Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ στο 66’ οι Φιλιατρινοί φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Αλεξανδράτος ανέτρεψε τον Γρηγορακάκη, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων αποβλήθηκε., την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο έμπειρος άσος Βαγγέλης Κουτσουρές ο οποίος αστόχησε!
Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Μικελάτος με μακρινό σουτ, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 69’ η Εράνη, «καθάρισε» το παιχνίδι, καθώς έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Κόλλια.
Οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν και αυτοί το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Κουτσουρές αποβλήθηκε στο 90+’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια...
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Άννινος, Κουμαριώτης (65' Μινέτος Χρ.,), Κουλάκης, Ντουκάι, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Μπούσι, Στεφανάτος Β., Ψαριανός (72' Χρ., Μινέτος), Π. Κορσιάνος (69' Αποστολάτος), Στεφανάτος Π.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Γρηγoρακάκης Γ. (46’ Γρηγορακάκης Μ., ), Μπαστακός, Φουρναράκος, Κώτσος (85' Ανδρεόπουλος), Γεωργιόπουλος, Κουτσουρές, Κόλλιας, Μικελάτος (88' Χρονόπουλος), Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου