Pages

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χρήματα για νέα κόμματα υπάρχουν;

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες αγωνίζονται να επιζήσουν μέσα στο περιβάλλον ακρίβειας , φόρων, φτώχειας και γενικότερης ανέχειας και δυστυχίας στον αντίποδα τι βλέπουμε;
Πολιτικούς, που με περισσή ευκολία αλλάζουν ιδεολογία και κόμματα προτείνοντας….λύσεις επί όλων των προβλημάτων της Ελλάδος ,σηκώνοντας υποκριτικά το…λάβαρο της Επανάστασης απέναντι στους …άλλους που…δεν αγαπούν όσο αυτοί την πατρίδα και που έχουν τα κότσια να πουν βροντερά όχι, έχοντας μόλις βγει …άσπιλοι κι αμόλυντοι από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ!!
Ουαί ημίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!!
Ποιός νοιάζεται από όλους αυτούς που εμφανίζονται ως….. νεοσωτήρες, πραγματικά για την πατρίδα;
Ποιός έχει δείξει έμπρακτα ότι το μόνο που τον οδηγεί είναι το συμφέρον του τόπου;
Μόλις είδαν ορισμένοι ότι ή δεν εκλέγονται λόγω πτώσης των ποσοστών του μέχρι πρότινος κόμματός τους ή μόλις διαπίστωσαν ότι απώλεσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών…τρέχουν με ….φθηνά και έωλα επιχειρήματα σε νέους πολιτικούς σχηματισμούς μπας και κατορθώσουν και επιβιώσουν πολιτικά.
Αλλά το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι ότι μερικοί …νεόκοποι πρόεδροι κομμάτων , προσπαθούν να …συγκινήσουν τους Έλληνες , απευθυνόμενοι στο θυμικό τους με αναφορές στις αγριότητες πολέμων και σε σφαγές από αλλοτινούς εχθρούς ,άλλοι αναπολώντας…δικτακτορίες, άλλοι έχοντας ως πρότυπο την…επανάσταση του 1917 ,την οποία φέρνουν ως …παράδειγμα των δικών τους προτάσεων (όρα Παφίλης) κ.α. πολλά!
Αλλά όλος αυτός ο …..συρφετός που προαλείφεται να αποκτήσει εξουσία,έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος. Υποτιμά τη λογική του Έλληνα! Ο οποίος θα ρωτήσει με όλα αυτά που ακούει και βλέπει. Πως με τόση ευκολία ορισμένοι …ιδρύουν κόμμα;
Ποιός χρηματοδοτεί τις προσπάθειές τους και με ποίο αντάλλαγμα; Εδώ σε ένα δήμο ως σύμβουλος να κατέβει κάποιος σπαταλά τόσα χρήματα , φαντασθείτε να πάει για Δήμαρχος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου