Pages

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πολιτική ανεπάρκεια για την επίσκεψη που δεν έγινε στο Δημαρχείο

Η πολιτική ανεπάρκεια του Δημάρχου Καλαμάτας, έγινε ορατή στην επίσκεψη Σαμαρά στη μεσσηνιακή Πρωτεύουσα. Φρόντισε φυσικά ο ίδιος και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια από κανένα.
Αφού είχε την …φαεινή ιδέα να πραγματοποιήσει Σάββατο την …θεμελίωση της γέφυρας στο Νέδοντα για την ολοκλήρωση του περιμετρικού της Καλαμάτας, έβγαλε και τα «διαμάντια» στους λόγους του.
Σάββατο και μάλιστα πρωί, είναι αδύνατον να υπάρξει συγκέντρωση πολιτών και μάλιστα σε ένα εργοτάξιο, το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη και δεν έχει ο καθένας πρόσβαση με το αυτοκίνητο του.
Ας είναι. Άλλωστε δεν ήταν συγκέντρωση με ομιλίες και κινητοποιήσεις.
Όμως εκείνο το «ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας Λεωνίδα Μπόμπολα, τι το ήθελε;
Έκανε άσχημη εντύπωση. Πρώτον δεν τον έχει δει ποτέ η Μεσσηνία τον γιό του κ. Γιώργου. Μόνο μια φορά που πήγε στο Δημαρχείο, όταν η κοινωνική αντίδραση για το πάρκινγκ, (πρωτοστατούσε ο Θόδωρος Μπρεδήμας) ακύρωσε την …χαριστική σύμβαση.
Δεύτερον στην κοινοπραξία «Μορέας» είναι «αφεντικό ο κ. Κούτρας.
Τρίτον, ο κ. Νίκας έμαθε από το «moriasnews» και την τηλεόραση BEST, ότι ο τότε υπουργός Ραγκούσης, υπέγραψε την συνέχιση του έργου, όταν άλλα ΜΜΕ του νομού παρότρυναν τους πολιτικούς, να ανταλλάξουν την διακοπή του συγκεκριμένου έργου, με άλλα έργα.
Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως ο πολιτευτής Δημ. Σαμπαζιώτης έχει…μύτη!
… Οσμίστηκε την βούληση του Σαμαρά να μη δείξει ιδιαίτερη προτίμηση σε πολιτευτές και όταν τον πλησίασε κυριολεκτικά τον…σβέρκωσε τον Αρχηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου