Pages

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στην ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου για τα απορρίμματα

Σειρά συναντήσεων με στελέχη της ΚΕΔΕ, είχε προχθές στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παν. Νίκας, με αντικείμενο τα προβλήματα με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ και έλαβε την υπόσχεση ότι το θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της ΚΕΔΕ. Επίσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης θα ζητήσει σύγκληση σύσκεψης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και συναρμόδιων Υπουργών και με αντικείμενο τη διαμόρφωση στρατηγικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, μέχρι να υπάρξει οριστική λύση.
«Το πρόβλημα είναι οξύτατο, ιδιαίτερα στην Τρίπολη, αυτή την περίοδο και αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο, ολόκληρη η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αντιμετωπίζει με την ίδια ένταση το πρόβλημα, αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα» αναφέρει ανακοίνωση του κ. Νίκα.
Με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων
Χθες, Τρίτη (13/3), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα, με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, Στέλιου Λιακέα (Μαντίνειας), Π. Μανωλόπουλου (Αντικαλάμου), Χριστίνας Λιάππα (Θουρίας), Γ. Γκρέτσα (Αλωνίων), Κ. Σούμπλη (Νέδουσας), Γ. Τζαβάρα (Πλατέος) και Ηλία Ζαγαρέλου (Ασπροχώματος). Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως αντικείμενο την καταγραφή των προβλημάτων των Τοπικών Διαμερισμάτων και την προσπάθεια επίλυσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου