Pages

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πράσινη διάλυση με νέα κόμματα και ο ΛΑΟΣ στη Καλαμάτα

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, στις τοπικές οργανώσεις γίνεται ο χαμός και αυτοί προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το... χαλί την όλη κατάσταση, επιδιώκοντας να προβάλλουν ότι γίνεται... κοσμογονία με την εκλογή του νέου αρχηγού - λες και μπορεί ο Βενιζέλος να τρέχει μόνος του και να βγει... δεύτερος.
Τώρα όσον αφορά την διαδικασία αυτή συγκεκριμενοποιήθηκε και με τα όσα έστειλαν ως εγκύκλιο για τις εκλογές της Κυριακής που πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούσαν πως είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε... ατέρμονες καταστάσεις εσωστρέφειας και να μην δώσουν το ικανοποιητικό αποτέλεσμα νομιμοποίησης στο νέο Πρόεδρο του κινήματος.
Οι φόβοι είναι κάτι παραπάνω από έντονοι για το θέμα της συμμετοχής, αφού το 1.000.000 και στελέχη και φίλοι που έδωσαν το παρών, ούτε με... κιάλια δεν θα το δουν δηλώνουν τα ίδια τα μέλη των τοπικών επιτροπών. Κάλπες θα στηθούν στη Μεσσηνία σε κάθε δήμο για να υπάρχει "καλλικρατική" προσέγγιση της όλης διαδικασίας, όμως, το τι θα γίνει με τον κόσμο "παγωμένο" - κανείς δεν ξέρει πόσο κάτω θα πάει ο πήχης.
Την Καλαμάτα θα επισκεφτεί αυτό το Σάββατο 17-3 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σύμφωνα με πληροφορίες δείχνοντας και αυτός ότι ο προεκλογικός αγώνας άρχισε. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Γιάννης Βουρνάς αποτελεί παρελθόν από το κόμμα και ψάχνει για άλλη στέγη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου