Pages

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο δήμαρχος Καλαμάτας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είχε χθες ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, στον οποίο εξέθεσε τα προβλήματα του Δήμου και της Περιφέρειας, ως Προέδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου (Μέγαρο Χορού, αυτοκινητόδρομος, διαχείριση απορριμμάτων, έργα ΕΣΠΑ, κλπ).
Οι συναντήσεις γίνονται κατά περιοδικά διαστήματα, διότι το ενδιαφέρον του Προέδρου για την περιοχή είναι γνωστό και έντονο.Άλλες συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος, στο Υπουργείο Υποδομών και στην ΚΕΔΕ.
Στο μεταξύ, ο κ. Νίκας συμμετείχε χθες σε δίωρη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι της Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή των Δημάρχων ΚΤρίπολης Γ. Σμυρνιώτη, Ναυπλίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και Κορίνθου Αλέξανδρου Πνευματικού.
Κοινές ήταν οι θέσεις των Δημάρχων για την κακή πορεία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και για την αδυναμία προώθησης του έργου τους, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και έλλειψης πόρων. Κοινή επίσης, υπήρξε η θέση στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου η Πελοπόννησος κινδυνεύει το καλοκαίρι να είναι γεμάτη σκουπίδια επειδή, δεν υπάρχει καμία πολιτική και στρατηγική διαχείρισης των απορριμμάτων στην προσεχή τριετία τουλάχιστον, μέχρι να λειτουργήσει το εργοστάσιο ολικής διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου