Pages

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εβγαλαν τον Δήμαρχο και διόρισαν τον πρώην Δήμαρχο!

Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας ορίσθηκε ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης και ο νύν, Παναγιώτης Νίκας τα … πήρε με την απόφαση. Ηταν ο πρώην Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης ο κ.Νίκας που μίλησε για κομματικ’ές επιταγές από το Υπουργείο Παιδείας και την πρώην Υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας για την “θεσμική απρέπεια” έκανε και παραπονα, στομ σημερινό Υπουργό παιδείας κ.Μπαμπινιώτη. Δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια η αποψη του Δημάρχου που λέει “αν μπορούσαν θα με έκοβαν και από Δήμαρχο”
Η αλήθεια είναι οτι ο Παναγιώτης Νίκας εργάστηκε στην Δημόσια Βιβλιοθηκη. Και μόνο η μεταφορά της απο την Υπαπαντή στο Πνευματικό κέντρο της έδωσε ζωή ααφού ο κόσμος την γνώρισε.Διασφάλισε τον εξοπλισμό και μηχανογράφησε όλο το έργο της καθιστώντας έτσι την λειτουργία της εξαιρετική. «Αν μπορούσαν θα με έκοβαν και από δήμαρχο», σχολίασε ο κ. Νίκας, ενώ επισήμανε ότι διατύπωσε τη δυσφορία του γι’ αυτήν την απόφαση στον νυν υπουργό Παιδείας, Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Πάντως, ο κ. Νίκας τόνισε ότι άφησε μεγάλο έργο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και ειδικότερα σημείωσε ότι εκείνος τη μετέφερε από την πλατεία Υπαπαντής, όπου - όπως σχολίασε - δεν πατούσε άνθρωπος, στο Πνευματικό Κέντρο, πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου