Pages

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μείωση κατανάλωσης και στο ψωμί που το λέμε..ψωμάκι

Στα είδη πολυτελείας φαίνεται να περνά το ψωμί για τους καταναλωτές που δυστυχώς έχουν αρχίσει να ελαττώνουν ακόμα και την ποσότητα αλλά και την ποιότητα τροφής.
Στην Τριφυλία οι αρτοποιοί που μίλησαν με το www.kyparissianews.com επιβεβαιώνουν ότι οι καταναλωτές αγοράζουν λιγότερες ποσότητες ψωμιού και λιγότερα αρτοσκευάσματα ενώ η συνολική μείωση ποικίλει αγγίζοντας ακόμα και το 30% σε ορισμένες περιπτώσεις.....
Οι φούρνοι πλέον έχουν διαπιστώσει μείωση στην κίνηση τους 40% ενώ οι λογαριασμοί αυξάνονται συνεχώς. Μια δουλειά που απαιτεί μεράκι αλλα και σίγουρα κουράγιο, καθώς ξεκινά στις 3 το ξημέρωμα, τελικά περνά κρίση. Πλλεον μάλιστα για να διατηρηθεί ενα τέτοιο κατάστημα επιβάλλεται αν ειναι οικογενειακή επιχείρηση ώστε τα έξοδα να μοιράζονται. με αποτέλεσμα πολές φορές και οι ίδιοι να μένουν απλήρωτοι. Το ρεύμα αλλα κυρίως το αλεύρι ακριβαίνουν συνεχώς με τους επαγγελματίες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου