Pages

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

-Πρόγραμμα ενημέρωσης από το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου Πρόγραμμα ενημέρωσης σε ιδιοκτήτες και μάγειρες παραδοσιακών εστιατορίων και ταβερνών της Μεσσηνίας διοργανώνει το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, με σκοπό να τους παρουσιάσει την ποιότητα του ελαιολάδου μέσα από τρεις οπτικές γωνίες: την αναγνώριση των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του ποιοτικού ελαιολάδου, τις ορθές πρακτικές αποθήκευσης και παρουσίασής του στο τραπέζι και τις βασικές αρχές συνδυασμού του με διαφορετικά τρόφιμα.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μορφή διήμερων σεμιναρίων, διάρκειας 10 ωρών το καθένα, με μέγιστο αριθμό 10 εκπαιδευόμενων, από κάθε μία από τρεις αγροτουριστικές περιοχές της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα την Καλαμάτα, την Πύλο και την Καρδαμύλη. Ειδικότερα, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι οι εξής: Καλαμάτα 3 & 4 Μαρτίου, Πύλος 10 & 11 Μαρτίου και Καρδαμύλη 17 & 18 Μαρτίου. Τονίζεται πως το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες χώρων μαζικής εστίασης παραδοσιακής κουζίνας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο kalamataoliveoil@hotmail.com ή στο oliveoil@teikal.gr, γράφοντας όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, επαγγελματική δραστηριότητα και επιλογή πόλης συμμετοχής στο σεμινάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου