ΟΜΑΛΑ εξελίσσεται η συγκομιδή του καλύτερου προιόντος για το καλοκαίρι στην Τριφυλίας ιδίως αν υπολογίσουμε ότι έρχεται και το άνοιγμα των παραλιών, με τις υψηλές θερμοκρασίες προ των πυλών. Με τα ζητήματα της οικονομίας να κυριαρχούν και τα μέτρα στήριξης σε αρκετούς κλάδους σε… εκκρεμότητα, η επόμενη μέρα ακόμη σταχυολογείται από τα χαρακτηριστικά της αγωνίας και της αβεβαιότητας.
Πάντως, υπάρχουν και καλά νέα και με αυτά θα ξεκινήσουμε.
Με τις προσδοκίες να ξεπερνιούνται ξεκίνησε η συγκομιδή για το καρπούζι, με τις συνθήκες να βοηθούν και το εξαγωγικό ενδιαφέρον μεγάλο. Φυσικά, η ποιότητα του προϊόντος της Τριφυλίας μοναδική, με την τιμή να ανταποκρίνεται στον όλο κόπο και να πιάνει πολύ καλά επίπεδα για αρχή.
Το πρώτο φορτίο έφυγε για την Ιταλία με τον Παραγωγό και Εξαγωγέα Μπάμπη Παπαδόπουλο, την Εξαγωγέα Σίσσυ Παπαδοπούλου...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου