Pages

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ


Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός στην περιοχή μας» Ημέρα: Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 Ώρα: 5.00 μ.μ., Αίθουσα Εκδηλώσεων Αλέκος Παπαδόπουλος του Δήμου Τριφυλίας
 Χαιρετισμοί: Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτικοί παράγοντες, Τοπικοί φορείς Συντονίστρια: Μαρία Τομαρά, Δημοσιογράφος. 
 Ο μ ι λ η τ έ ς: Άννα Καλογεροπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου: «Η Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου». Σοφία Σωτηρίου, MSc, Σύμβουλος Πολιτικής για την Πράσινη Ανάπτυξη, τον Βιώσιμο Τουρισμό και την Ενεργειακή Μετάβαση, με θέμα: «Στρατηγική της Ευρώπης για την Πράσινη ανάπτυξη & τον Βιώσιμο Τουρισμό – Χρηματοδοτικά εργαλεία στον τουριστικό τομέα». Βασίλης Τριγκιλίδας, Μέλος Δ.Σ. και εκπρόσωπος Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα «Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου». Στέλιος Μάντζαρης, MSc (destination Management.co)-Μέλος ΞΕΕ & Πρόεδρος Ξενοδόχων Λήμνου με θέμα: «Ανάδειξη προορισμού καθώς και θεματικών μορφών του Τουρισμού». Χάρης Μπρουσαλιάν, Business Development & Marketing Director για την Best Western στην Ελλάδα (διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα) με θέμα: «Ταξιδιωτικά trends για την Ελλάδα και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες». Διονύσης Παπαδάτος, ΜΒΑ, Συντονιστής Δράσεων Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλο με θέμα: «Μεσσηνιακή Διατροφή-Χτίζοντας το γαστρονομικό branding της Μεσσηνίας». Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης, Dr. Καθηγητής Marketing Σχολής «Le Monde», Συγγραφέας και Συνεργάτης της Hoteltraining με θέμα: «10 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου