Pages

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΧΑΣΙΣ


Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου Πύργου και του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθη
κε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών. Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος ενός ακόμη άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
 Σε ότι αφορά στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα χθες το απόγευμα σε δασική περιοχή του Πύργου, όπου εντόπισαν φυτεία που αποτελούνταν από είκοσι δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε ο πρώτος συλληφθείς, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα. Στη δεύτερη περίπτωση, βρήκαν και κατάσχεσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο δεύτερος συλληφθείς, το ύψος των οποίων έφτανε τα τέσσερα μέτρα. Στην τρίτη περίπτωση οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας κοντά στο Πανόπουλο 72 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων περίπου, τα οποία εκρίζωσαν και κατάσχεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου