Pages

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 6Η ΔΥΠΕ



“Από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ήδη ενημερωθεί τα Κέντρα Υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες στα οποία θα παραδοθούν τα νέα ασθενοφόρα” δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στην εκδήλωση που έγινε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στην Πάτρα, για την παράδοση των 20 νέων ασθενοφόρων, η προμήθεια των οποίων έγινε με πιστώσεις του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 μετά από την ένταξη σε αυτό της σχετικής πράξης, πριν 3 χρόνια, με υπογραφή του περιφερειάρχη Π. Νίκα.
Η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14 Νοεμβρίου 2022), στο χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα. Πρόκειται για 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες στα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου, Αρεόπολης, Άστρους, Βλαχιώτη, Γυθείου, Δημητσάνας, Κρανιδίου (2), Κυπαρισσίας (2), Λεωνιδίου, Λυγουριού, Μεγαλόπολης, Μελιγαλά, Μολάων (2), Νεάπολης, Τροπαίων (2) και Γκούρας. 
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σε όλους όσοι εργάστηκαν αδιάλειπτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και σήμερα τα ασθενοφόρα να βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας, κυρίως της υπαίθρου. Επίσης, ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την άψογη συνεργασία και για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου