Pages

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Στο Περιστέρι για τους ετεροδημότες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

 


Συνάντηση με τους ετεροδημότες της Αθήνας θα έχουν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Περιστέρι, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία, σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα, στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1). Αύριο, Σάββατο 17 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην Κορώνη. Την Κυριακή οι υποψήφιοι βουλευτές θα μιλήσουν σε εκδήλωση στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Καλαμάτας…

Πιο συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακοίνωσε για τις προσεχείς προεκλογικές εκδηλώσεις: “Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 στις 7.30 μμ στην Αθήνα, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1- Περιστέρι), στην οποία οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας θα συζητήσουν με τους ετεροδημότες.

Ομιλητής θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, πρ. υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές, Μανώλης Μάκαρης, Μαρία Βεργινάδη, Παναγιώτης Στέφανος και Παναγιώτα Κοζομπόλη.

Επίσης αύριο Σάββατο 17/6/2023 στις 8.00μμ, στην πλατεία Μώλου στην Κορώνη θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα, λόγω του τραγικού ναυαγίου, εκδήλωση της  Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νοτιοανατολικής Πυλίας.

Τέλος, την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 8μμ, στην πλατεία Ομήρων Γερμανών (Τσώλη), στην Αγία Τριάδα, οι υποψήφιοι βουλευτές θα μιλήσουν σε εκδήλωση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Πόλης Καλαμάτας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου