Pages

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 


Η πρώτη δημοσκόπηση του καλοκαιριού με φόντο τις εκλογές του Οκτωβρίου που αφορά τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της Τριφυλίας διεξάγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην ευρύτερη περιφέρεια μας μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δημότες μας σύμφωνα με το www.kyparissianews.com. Πρόκειται για μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία -πιθανόν να προέρχεται από πολιτικό κόμμα η εντολή- η οποία διεξάγει έρευνα για τα πρόσωπα που φιλοδοξούν να ανέβουν στην δημαρχιακή θώκο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Όσο πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές θεωρείται σίγορο ότι θα έχουμε καταγραφή της κοινής γνώμης των δημοτών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ωστόσο τα πρόσωπα στα οποία περιλαμβάνεται ο νυν δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η Κατερίνα Τσίγγανου, αλλά και ο Άκης Κατρίτσης προς το παρόν. 

Σε ό,τι αφορά το ερωτηματολόγιο υπάρχουν σημαντικές αναφορές τόσο για την πορεία διακυβέρνησης του Δήμου την τετραετία, αλλά και τις ικανότητες που θα πρέπει να διέπουν το νέο δήμαρχο για τις επόμενες εκλογές με ικανότητες σε σχέση με την προσέγγιση τόσο των προβλημάτων όσο και των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να ακολουθήσει άλλη μια αρχές Σεπτεμβρίου όταν θα έχουν οριστικοποιηθεί τα πρόσωπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου