Pages

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΤΩΧΟΣ


Πανέτοιμος με ένα άμεσο σχέδιο των πρώτων 100 ημερών για την Πελοπόννησο εμφανίζεται ο Δημήτρης Πτωχός.
Στα χνάρια του προγραμματισμού που η κυβέρνηση κάνει κεντρικά -και με βάση την τεχνοκρατική του αναφορά- ο Δημήτρης Πτωχός μοιάζει έτοιμος, όχι μόνο για την ανταπόκριση στην εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου, αλλά κύρια για την επόμενη μέρα. Το πλάνο περιλαμβάνει την προώθηση της περιφέρειας σε όλους τους τομείς, δυναμικά και με συγκεκριμένο στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό, προκειμένου τα αποτελέσματα της δικής του σφραγίδας να αρχίσουν να φαίνονται άμεσα. 
 Η νέα εποχή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου σηματοδοτήθηκε και επίσημα, μετά την ανακοίνωση του κόμματος της ΝΔ, για τις στηρίξεις που δίνονται εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Σε αυτές φιγουράρει το όνομα του Δημήτρη Πτωχού ως του ανθρώπου εκείνου που θα οδηγήσει την Πελοπόννησο στην επόμενη μέρα.
 Ο Δημήτρης Πτωχός κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος και η επιλογή αυτή σηματοδοτεί τη ριζική ανανέωση και τη νέα σελίδα που ανοίγει, με στόχο ο τόπος να αλλάξει ταχύτητα. Ήδη άλλωστε από την περασμένη εβδομάδα η αίσθηση που δημιουργήθηκε στο άκουσμα αυτής της προοπτικής είναι ιδιαίτερα θετική στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου