Pages

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ανασχηματισμός: Σε …καραντίνα διαρκείας οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας


 Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμειναν για μια ακόμα φορά οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/6) ο Πρωθυπουργός συνέχισε τον ιδιότυπο «αποκλεισμό» του Νομού.

Σε καθεστώς …καραντίνας παραμένουν οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, δεδομένου ότι κανένας από τους τρεις (Μίλτος Χρυσομάλλης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς) δεν συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές Μεσσηνίας παραμένουν σε καθεστώς «αποκλεισμού» από το 2019, όταν και ανέλαβε για πρώτη φορά τη θέση του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γκρίνια αλλά και απουσία έργων στο Νομό

Πλέον, μετά τον «αποκλεισμό» των βουλευτών της Μεσσηνίας και από το νέο κυβερνητικό σχήμα οι …μουρμούρες στον Νομό, για τη στάση Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους βουλευτές της Μεσσηνίας, είναι περισσότερο έντονες από ποτέ.

Μάλιστα, στελέχη της ΝΔ σημειώνουν ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να …σνομπάρει τους βουλευτές του Νομού δεν μπορεί να είναι τυχαία, ωστόσο, εξήγηση για τη στάση του πρωθυπουργού δεν έχουν, δεδομένου ότι στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα γιατί οι βουλευτές Μεσσηνίας παραμένουν σταθερά εκτός κυβερνητικού «κάδρου» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου