Pages

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΣΟΚ από κλοπές σε Καπλάνι, Βλαχόπουλο, Μεσσήνη, Γιάλοβα, Φίλια που εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία


7 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στο Καπλάνι, το Βλαχόπουλο, τη Μεσσήνη, τη Γιάλοβα, του Φίλια, τον Λαγκούβαρδο και τη Μαραθόπολη εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία… 
 Ύστερα από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ένας 22χρονος, ένας 38χρονος, ένας 25χρονος και ένας 20χρονος από τις 16 Απριλίου μέχρι τις 21 του ίδιου μήνα διέπραξαν τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες. Η κλοπή σημειώθηκε στο Καπλάνι, στις 16 Απριλίου, σε κατάστημα εστίασης, από το οποίο οι δράστες αφαίρεσαν κρέας αξίας 650 ευρώ, έναν τενεκέ λάδι και 70 ευρώ. Στις 21 Απριλίου οι ίδιοι μπήκαν σε σπίτι στο Βλαχόπουλο και άρπαξαν 100 ευρώ. 
Στις 17 Απριλίου έκλεψαν πινακίδα από όχημα στη Μεσσήνη και στις 18 Απριλίου έκλεψαν επίσης πιθνακίδα από όχημα στη Γιάλοβα. Στις 18 Απριλίου επίσης αποπειράθηκαν να μπουν σε οικία στον Λαγκούβαρδο αλλά έγιναν αντιληπτοί και στις 20 Απριλίου συνέβη το ίδιο στη Μαραθόπολη. Σε άλλη περίπτωση η Αστυνομία εξιχνίασε κλοπή που διαπράχτηκε στις 11 Ιουνίου στου Φίλια του Δήμου Οιχαλίας. Ένας 45χρονος μπήκε σε οικία από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψε πορτοφόλι με 16 ευρώ, κάρτες τράπεζας και έγγραφα, καθώς και μία τσάντα, επίσης με κάρτες τράπεζας και έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου