Pages

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

27ο Φεστιβάλ Μπάμιας στους Αρμενιούς Τριφυλίας με 3μερες εκδηλώσεις


 
Στους Αρμενιούς έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ Μπάμιας. Από την Τρίτη έως και αύριο Πέμπτη, παρουσιάζεται έκθεση αυθεντικών κειμηλίων του Συλλόγου «Ελληνομνήμονες», με αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, ποτισμένα με την ιστορική μνήμη των Αγωνιστών του ’21, του συλλέκτη κι επικεφαλής του Συλλόγου, Σπύρου Κατσίρα.

Η έκθεση στην πλατεία των Αρμενιών, στον Ξενώνα, είναι ανοικτή για το κοινό από τις 7.00 μ.μ. Σήμερα και αύριο θα λειτουργήσει παζάρι χειροτεχνιών και τοπικών προϊόντων. Χειροτέχνες, δημιουργοί και παραγωγοί δίνουν ραντεβού με τις μοναδικές δημιουργίες τους στην πλατεία Αρμενιών. Χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, καλλυντικά και τοπικά προϊόντα περιμένουν το κοινό να τα θαυμάσει.

Το Σάββατο πραγματοποιείται η 27η Γιορτή Μπάμιας, με μουσική από ορχήστρα, χορό και κέρασμα νόστιμη μαγειρεμένη μπάμια. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του ΜΕΣΚ. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου