Pages

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΕΠΣΜ για την Β’ Τοπική!

 


Να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας έλαβε πρόσκληση από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο Κυπάρισσος Τριφυλίας.

Η διοίκηση, με ανακοίνωση της, κάνει γνωστό ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επίσημη πρόσκληση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής έλαβε σήμερα η ομάδα μας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ως η πρωτη επιλαχούσα, μετά το κενό που προέκυψε, έχοντας «κληρονομιά» την κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Γ´Τοπικής.

Μια σεζόν που συνοδεύτηκε με τις περισσότερες νίκες, τους περισσότερους βαθμούς και τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του συλλόγου, μια σεζόν που χάρισε αμέτρητες συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό, θα παραμείνει χαραγμένη στις αναμνήσεις μας και ως αυτή της ανόδου, αν ο σύλλογος το επιθυμεί!

Η ετεροχρονισμένη αναγνώριση της περσινής προσπάθειας δεν μειώνει διόλου το μέγεθος της επιτυχίας, δεδομένου πως αυτή συντελέστηκε με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, κάτω από κάκιστες διαιτησίες και εξαιρετικά άσχημες γηπεδικές συνθήκες.

Η διοίκηση συγχαίρει δημοσίως τον μέχρι πρότινος προπονητή μας, Λουίζο Σπυρόπουλο και τον ακούραστο συνεργάτη του, Παναγιώτη Ανδρεόπουλο, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα για το ιστορικό αυτό επίτευγμα που αποτελεί αναντίρρητα το σπουδαιότερο κατόρθωμα στην σύντομη ιστορία του Κυπάρισσου!

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει εκτάκτως και θα ενημερώσει το φίλαθλο κοινό αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

ΥΓ: Θα μπορούσαμε να βάλουμε οποιαδήποτε φωτογραφία από γκολ, από πανηγυρισμό, από κάποια μεγάλη νίκη. Ωστόσο η σελφι μετά την λήξη της τελευταίας αναμέτρησης αντιπροσωπεύει πιο ανάγλυφα τα ιδανικά της ομάδας.
Για τους παίκτες που έμειναν μέχρι τέλους, για όσους τραυματίστηκαν και χειρουργήθηκαν, για όλους συνέχισαν να αγωνίζονται όταν όλα έδειχναν πως τα πάντα έχουν τελειώσει. Ίσως στο ποδόσφαιρο να μην υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει όμως πάντοτε δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου