Pages

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Η ερώτηση της εβδομάδας για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα –Η κοινή γνώμη θέτει ερωτήματα

 


Μετά και το νέο σοκαριστικό δυστύχημα στην Ελαία, πιστεύετε πως είναι πλέον αναγκαιότητα η Πολιτεία να βάλει μπρος την άμεση κατασκευή του Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα;

Ανδριάνα Στουφή

«Θεωρώ πως οποιοδήποτε έργο υποδομής στον Νομό μας, είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εθνικές οδούς που πρέπει να προσφέρουν στους οδηγούς ασφάλεια και εύκολη μετακίνηση. Οπότε θεωρώ πως πρέπει να υπάρξουν ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση».

Κώστας Φτερνιάτης

«Μετά και το τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Ελαία με τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων μεταξύ αυτών και δύο παιδιών, έγινε πιο επιτακτική ανάγκη η υλοποίηση του δρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα προκειμένου να πάψουμε να θρηνούμε αθώα θύματα. Και αυτός ο δρόμος θα πρέπει να γίνει άμεσα και να μην υπάρξουν και άλλες καθυστερήσεις».

Γρηγόρης Κατσώλης

«Αν δεν μπορούν να προστατέψουν τους πολίτες, προσφέροντας τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, ας ενισχύσουν τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα & τμήματα τροχαίας ή ας τα αφήσουν να λειτουργούν αυτόνομα. Η συνεχής παρουσία περιπολικών οχημάτων στις Ε.Ο όσο και αν ξενίζει κάποιους, λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους δεν ακολουθούν τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης και είναι βέβαιο ότι θα αποτρέψει σε μεγάλο βαθμό το ξεκλήρισμα οικογενειών».

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μάταια περίμεναν οι Μεσσήνιοι και κατ’ επέκταση και οι Ηλείοι κάποια καλά νέα από το στόμα του Χρήστου Σταϊκούρα για τον δρόμο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών την περασμένη Πέμπτη στην Πύλο για την τελετή θεμελίωσης του Ειρηνοδικείου. Ο κ. Σταϊκούρας απέφυγε οποιαδήποτε δέσμευση ή δημόσια τοποθέτηση για το θέμα αν και ανεπίσημα στα «πηγαδάκια» που στήθηκαν υποστήριξε πως ναι μεν οι μελέτες έχουν κατατεθεί ωστόσο προς το παρόν ο «σκόπελος» της χρηματοδότησης μοιάζει… αξεπέραστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου