Pages

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση σε μνημείο πεσόντων της Ολυμπίας και Τριφυλίας


 ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ Εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση Ολυμπίας και Τριφυλίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στα Περιβόλια Φιγαλείας Ηλείας.

Όπως κάθε Αύγουστο, έτσι και φέτος θα τιμηθεί η μνήμη των αγωνιστών των ομάδων Εθνικής Αντίστασης «Ελληνικός Στρατός» Ολυμπίας και Τριφυλίας στα Περιβόλια. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στον χώρο του ηρώου της μάχης των Περιβολίων επί της επαρχιακής οδού Θολού - Ανδρίτσαινας.

Την εκδήλωση διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως Ολυμπίας - Τριφυλίας «Ελληνικός Στρατός», με τη συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων των αγωνιστών των ομάδων Εθνικής Αντίστασης «Ελληνικός Στρατός» Ολυμπίας και Τριφυλίας, φορέων και συλλόγων, αλλά και απογόνων των αγωνιστών από χωριά της Ηλείας και της Μεσσηνίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Επιμνημόσυνη δέηση από τον εφημέριο της περιοχής. Κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των αντιστασιακών ομάδων και φορέων. Ομιλία - σύντομη αναφορά στο χρονικό της Εθνικής Αντίστασης Ολυμπίας - Τριφυλίας. Τήρηση ενός λεπτού σιγής, εθνικός ύμνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου