Pages

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

«Καυτό» φθινόπωρο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις εκλογές του Νοεμβρίου

 


Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του Επιμελητηρίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 15 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, στρέφεται το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Μεσσηνίας.

Στις κάλπες θα κληθούν να προσέλθουν τον ερχόμενο Νοέμβριο τα μέλη των επιμελητηρίων της χώρας, δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων.

Οι επερχόμενες εκλογές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στη Μεσσηνία, καθώς η μάχη για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου αναμένεται σκληρή.


Υπενθυμίζεται ότι 7 χρόνια πριν, κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία στο επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Βαγγέλης Ξυγκώρος επικράτησε του Γιώργου Γκούμα.

Ο νυν πρόεδρος αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Γκούμας δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και παραμένει ανοιχτό αν θα συμμετάσχει και πάλι στην εκλογική διαδικασία.

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται να συζητούν την εμπλοκή τους με τα του Επιμελητηρίου, είναι τρία: Ο Μένελαος Γερονικολός, ο Νίκος Μαλαπέτσας και ο Γιάννης Κολοβός.

Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, συζητούν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στις εκλογές, ωστόσο, τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου