Pages

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες από κοπάδια αγριογούρουνων…στην Τριφυλία


Οι παραγωγοί της Τριφυλίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας των επιδρομών των αγριογούρουνων στις καλλιέργειές τους. Οι ζημιές στις παραγωγές και στις υποδομές τους έχουν δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια
στην καθημερινή τους εργασία. Η κατάσταση αυτή απαιτεί άμεσες λύσεις για την προστασία των καλλιεργειών και την υποστήριξη των τοπικών αγροτών. 
 Όπως ενημερώνουν, τα αγριογούρουνα δεν καταστρέφουν μόνο την παραγωγή τους, αλλά προκαλούν ζημιές και στις περιφράξεις και σε άλλες υποδομές που έχουν στα κτήματά τους σύμφωνα με το Mesogeios TV.
 Αυτές οι επιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο στη ζημία των καλλιεργειών αλλά επηρεάζουν και την συνολική λειτουργικότητα και ασφάλεια των αγροκτημάτων. Η συνεχής ανάγκη για επισκευές και η απώλεια παραγωγής επιβαρύνουν οικονομικά τους παραγωγούς, καθιστώντας το πρόβλημα αυτό μία από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επιπλέον, οι επιδρομές αυτές δημιουργούν ανασφάλεια και έντονο άγχος στους καλλιεργητές, οι οποίοι βλέπουν τις προσπάθειες και τον κόπο τους να καταστρέφονται σε ελάχιστο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου