Pages

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ εικόνες με λακούβες και μαύρα σκοτάδια στην Εθνική Οδό Καλό Νερό-Τσακώνα


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ

Σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση βρίσκονται τμήματα της Εθνικής Οδού από το Καλό Νερό ως την Τσακώνα και η συντήρησή τους πρέπει να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Το αίτημα για την αναβάθμιση της Εθνικής Οδού σε αυτοκινητόδρομο, είναι κορυφαίας σημασίας αλλά μέχρι τότε η υφιστάμενη Εθνική Οδός πρέπει να συντηρείται συστηματικά…

Παρά τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν πριν από τρια χρόνια σε ορισμένα σημεία της Εθνικής Οδού, υπάρχουν άλλα τμήματα που ο ασφαλτοτάπητας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, όπως πριν από τον κόμβο του Καλού Νερού, στην έξοδο του Κοπανακίου προς Καλό Νερό, σε σημείο μεταξύ του κόμβου για το εργοστάσιο των απορριμμάτων και το Βασιλικό κ.ά.


Η βλάστηση φτάνει στο δρόμο, έχει σκεπάσει τη μπάρα. Στη διασταύρωση για Σιδηρόκαστρο Αυλώνα

Άμεση παρέμβαση πρέπει να γίνει για τον καθαρισμό του δρόμου από τη βλάστηση, η οποία έχει φτάσει στο οδόστρωμα, έχει καλύψει τις μπάρες και σε ορισμένες περιπτώσεις τη οδική σήμανση.

Επίσης σε κακή κατάσταση, σε ορισμένα σημεία, βρίσκεται η σήμανση, καθώς πινακίδες έχουν πέσει, έχουν σβήσει, δεν φαίνονται από τη βλάστηση, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις με συστάδες πινακίδων από διάφορες επιχειρήσεις που αποσπούν την προσοχή από τις πινακίδες οδικής σήμανσης.


Μπάρες πεσμένες που δεν έχουν επισκευαστεί μετά από ατυχήματα, πινακίδες πεσμένες

Πολύ σοβαρό χρόνιο ζήτημα είναι η μη λειτουργία του φωτισμού στον κόμβο του Κοπανακίου. Όταν αντινομάρχης Μεσσηνίας ήταν ο Βασίλης Καπέλιος, που κατάγεται από το Κοπανάκι, είχε γίνει σημαντική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όμως και πάλι μετά από κάποιο διάστημα τα φώτα σταμάτησαν να λειτουργούν σε ένα σημείο με μεγάλη κίνηση.

Η κατάσταση αυτή πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί και να προστατευτούν οι ζωές των πολιτών που ταξιδεύουν στη συγκεκριμένη Εθνική Οδό.

Στ.Μ.


Κοντά στο Κοπανάκι


Κοντά στο Κοπανάκι

kalamatajournal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου