Pages

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Το TOC² του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου διακρίνεται στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού



Συνεχίζονται οι διακρίσεις για το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο
TI ANAΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ως επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλουμε σαν Πολιτιστικός Σύλλογος, εδώ και 29 χρόνια στην περιοχή της Τριφυλίας και γενικότερα της Μεσσηνίας, είναι η επιλογή της ομάδας μας, ανάμεσα σε τριάντα οκτώ υποψηφιότητες, από την προκριματική επιτροπή και η συμμετοχή μας στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού, με το έργο TOC², που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου στην Περαία Θεσσαλονίκης.
Το έργο TOC² είναι σε σκηνοθεσία του Πάνου Ηλιόπουλου και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάστηκε την άνοιξη σε περιοχές του Δήμου Τριφυλίας (Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους) και στην πόλη της Καλαμάτας.
Είναι η δεύτερη χρονιά κατά την οποία θα έχουμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε την περιοχή μας καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας όντας οι μοναδικοί εκπρόσωποι της..
Στην πρώτη συμμετοχή μας, στο συγκεκριμένο φεστιβάλ το 2023, μας απονεμήθηκαν πέντε βραβεία (καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, χορογραφίας, Α΄ και Β’ Γυναικείου Ρόλου) και τέσσερεις έπαινοι (φωτισμού και τρεις έπαινοι ερμηνείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου