Pages

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟΝΕΡ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ


 ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό ότι οι οδικοί άξονες αποτελούν όχι μόνο μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, αλλά κυρίως θεμέλιο προστασίας της ανθρώπινης ζωής καθώς στο Πύργος- Καλονερό-Τσακώνα πάνω από 30 νέοι άνθρωποι κυρίως φοιτητές- συνολικά πάνω από 80 σε 8 χρόνια-έχουν χάσει την ζωή τους την τελευταία 5ετία.

ΕΠΙΚΡΟΤΟΎΜΕ τον συντονισμό δράσεων από Εμπορικούς συλλόγους Μεσσηνίας και Ηλείας μαζί με φορείς να διεκδικηθεί ΤΩΡΑ το έργο που εξαγγέλεται εδώ και 40 χρόνια, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πριν είναι αργά. Στην Δυτική Πελοπόννησος εκτός από την απουσία οδικού άξονα ως τμήμα της Ολυμπίας οδού και του Δυτικοευρωπαικού άξονα που έχει εξαγγελθεί, απουσιάζουν υποδομές όπως αεροδρόμιο, σιδηρόδρομος που έχουν απεμποληθεί από το υδροκέφαλο Κράτος των Αθηνών.

ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ μαζί με φορείς και συλλογικό αγώνα από τους Βουλευτές Μεσσηνίας και Ηλείας να πάρουν ξεκάθαρη θέση, να ζητήσουμε άμεσα από την Κυβέρνηση την έναρξη του έργου, ώστε να μην μείνουν στα βαρύγδουπα κενά Δελτία τύπου των επαφών τους με υπηρεσιακούς παράγοντες και να μπουν μπροστά στον αγώνα. ΝΑ αφήσουν τις ευχολογίες και τις χαιρετούρες μεταξύ τους.... Οι πολίτες των 2 Νομών περιμένουν να το πράξουν. Καιρός να σταματήσει ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΌ. 

                                    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ https://www.e-radio.gr/Freegr-Radio-Kalamata-i2370/live

H IΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ https://radiouop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου