Pages

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή σχολικού τροχονόμου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κυπαρισσίας

 


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή σχολικού τροχονόμου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με την υπ.αριθμ. Φ11.1/175/Γ1/116/08.02.2000 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ,Θρησκευμάτων & Αθλητισμού προκηρύσσεται μια (01) θέση σχολικού τροχονόμου για το σχολικό έτος 2024-2025 για το σχολικό συγκρότημα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. Η απασχόληση του σχολικού τροχονόμου αφορά την ώρα κατά την προσέλευση των μαθητών και την ώρα κατά την αποχώρηση των μαθητών με κύριο μέλημα την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για τη θέση του σχολικού τροχονόμου, μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο γραφείο του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίαςτις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα 23/09/ 2024 ως την Παρασκευή 04/10/ 2024 ώρα 13.00 ( 1.00 μ. μ)

Κατά την επιλογή των Σχολικών Τροχονόμων λαμβάνονται υπόψη τα παρακάτω κριτήρια:

 

  • Η συμμετοχή στην προηγούμενη εφαρμογή του θεσμού.
  • Η προηγούμενη εμπειρία σε θέματα αστυνόμευσης και τροχαίας.
  • Η γνώση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων
  • Η ικανότητα να συμβάλει στην καλύτερη εφαρμογή του θεσμού.
  • Κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια (ανεργία, εισόδημα, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α) με προσκόμιση των αντίστοιχων βεβαιώσεων.

Η επιλογή του σχολικού τροχονόμου θα γίνει με την πάροδο τριών (03) ημερών μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενου/μενες από επιτροπή επιλογής που θα συσταθεί για αυτόν τον σκοπό. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος θα δοθεί προθεσμία τριών (03) ημερών για κατάθεση τυχόν ενστάσεων. Τα έξοδα μετακίνησης θα επιβαρύνουν τον Δήμο Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου