Pages

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Θρήνος στα Φιλιατρά για τον 31χρονο που έφυγε από τροχαίο- Χειροπέδες σε 46χρονο στη Χώρα για ναρκωτικά και σύσταση συμμορίας



ΜΙΑ ακόμα θλιβερή είδηση ήρθε να προστεθεί στο καλετάρι των ημερών καθώς έχασε την ζωή του μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον  31χρονο γιο του Αντιδημάρχου Τριφυλίας, από τα Φιλιατρά, Φώτη Γριβάκη. Ο νεαρός που συνεπλάκη τα ξημερώματα σε μοιραίο τροχαίτην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού ο οποίος φέυγοντας από την λεωφόρο Μεσογείων κατευθυνόταν προς την περιοχή το κέντρο της Αθήνας. Για άγνωστο λόγο ο χειριστής της μηχανής , έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκορούσει σε στηθαίο ασφαλείας και να χάσει την ζωή του, ενώ αμέσως στη περιοχή ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι ήταν αργά.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Χώρα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Μεσσηνίας, 46χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση της 9ης Οκτωβρίου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας για ναρκωτικά και σύσταση συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου