Pages

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Η νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά και η θερμή χειραψία με Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ




 Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 14/10 ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μπορεί οι δύο πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργοί να μη βρήκαν χρόνο να δώσουν το "παρών" στο street party στη Ρηγίλλης για τα 50ά γενέθλια του κόμματος, ωστόσο απόψε για πολλοστή φορά βρέθηκαν και πάλι μαζί σε κοινή εκδήλωσηΌλα δείχνουν ότι το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά με το Μέγαρο Μαξίμου και δύσκολα θα ξανακολλήσει. 

Οι δυο τους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την απονομή των βραβείων "Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας", στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".

Η νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά και η θερμή χειραψία - Έκατσαν μαζί με Ανδρουλάκη και Παππά [εικόνες]

Μάλιστα οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν και θερμή χειραψία μόλις αφήχθησαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ο κ. Καραμανλής έκατσε δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη, με τον οποίον είχαν διάλογο, ενώ ο κ. Σαμαράς είχε συζήτηση σε χαλαρό κλίμα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Επικεφαλής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ασκεί συχνά έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου έκατσε ανάμεσα στους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και η Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Παππάς, που κάθισαν μαζί και η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία δεν τους πλησίασε καθόλου, όπως αναφέρει το Mega.

Και ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε το παρών στην εν λόγω εκδήλωση, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την επανεκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου