Pages

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πράσινες κόντρες λόγω Αποστολόπουλου για Κουσελά, Κανελλόπουλο

Σαν…τρομοκρατική ενέργεια, θεωρήθηκε, από πολιτευτές της Μεσσηνίας, η πολιτική παρέμβαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τάσου Αποστολοπουλου.
Ένα Σαββατοκύριακο επικοινωνιακής παρουσίας του Mεσσήνιου πολιτικού, στα μέσα ενημέρωσης του Νομού, ήταν αρκετό, να «αναγκάσει» τον Βουλευτή Δημήτρη Κουσελά και τον κατ´ επάγγελμα υποψήφιο Βουλευτή και μόνιμο Γενικό Γραμματέα Υπουργείων, Γιώργο Κανελλόπουλο, να τρέξουν στον Βαγγέλη Βενιζέλο και να δηλώσουν …υποταγή, υπακοή και να υπογράψουν δήλωση στήριξης για την υποψηφιότητά του στην Αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Ο Κουσελάς στις προηγούμενες διαδικασίες είχε κρατήσει ουδέτερη στάση, ελαφρώς προς τον Βενιζέλο. Όμως οι σχέσεις τους πάγωσαν μετα τις περίφημες δηλώσεις Κουσελά περί των οφειλετών-φοροφυγάδων.
Ο Κανελλόπουλος, υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας(όπως και ο Κουσελάς), ήταν στο «άρμα» του Γ. Γεννηματά, πήγε στον Σκανδαλίδη και τώρα, όπως διαρρέει, του είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, να στηρίξει Βενιζέλο.
Πήγε, λοιπόν και μετά φρόντισε να κυκλοφορήσει η φήμη, πως ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, τον…παρακάλεσε να είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής στη Μεσσηνία. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ο Γ. Κανελλόπουλος έχει…εκτεθεί ανεπιτυχώς, πάρα πολλές φορές τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, που πέρασαν. Η εσπευσμένη «υποταγή» στον εν δυνάμει Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δείχνει την (ιδιοτελή πολιτικά), αγωνία τους, μετά την πολιτική παρουσία του Τάσου Αποστολόπουλου, στο νομό Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου