Pages

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ομαλά η κίνηση στα οδικά δίκτυα της Πελοποννήσου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων η οποία είναι μειωμένη κατά 14% σε σχέση με πέρσι. Από τα διόδια της Ελευσίνας έως το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πέρασαν περίπου 24.600 αυτοκίνητα ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης περσινής ημέρας είχαν περάσει περίπου 74.310 αυτοκίνητα.
Σε ισχύ βρίσκονται τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας ενόψει του Πάσχα, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή του «Θωμά», όπου θα ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων. Πιο συγκεκριμένα αυξημένη θα είναι η αστυνόμευση σε σημεία του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα αλλά και στις εξόδους και εισόδους των μεγάλων αστικών κέντρων.
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο δίκτυο της Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, όπου τα έργα έχουν σταματήσει, αφήνοντας τον οδικό άξονα καρμανιόλα σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, αφού πολλά σημεία του δρόμου είναι ένα ατελείωτο εργοτάξιο. Η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών, ενώ ανησυχία υπάρχει κυρίως για την περίπτωση που μπορεί να βρέξει.
Πεζοί τροχονόμοι θα βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς διοδίων για να διευκολύνουν στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν τακτικούς ελέγχους.
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στα παρακάτω Εθνικά οδικά Δίκτυα της Πελοποννήσου:
Κορίνθου – Πατρών
Αντιρρίου – Ιωαννίνων
Πάτρας – Πύργου
Παρά τις αρχικές εντάσεις κανονικά εκτελέστηκαν τα δρομολόγια στους υπεραστικούς σταθμούς των ΚΤΕΛ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα μετά την αναστολή της απεργίας των οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου