Pages

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1. Στο 99′ απέφυγε την ήττα ο Μιλτιάδης. Στο 100′ ζήτησε πέναλτι ο ΑΟΚ


 Ντέρμπι με τα όλα του…Ένταση, πάθος, σκληρές μονομαχίες, κόκκινες και ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Κυπαρισσία και Μιλτιάδης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην πρόσφατη εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες παρέμεινε στους επτά βαθμούς και πλέον είναι δύσκολο να απειληθεί ο Μιλτιάδης που φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στα μπαράζ πρωταθλητριών.

Ο Βασίλης Θώδης με σουτ στο 18′ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ που κρατούσε αυτό το αποτέλεσμα που του έδινε ελπίδες βάσιμες για την πρώτη θέση μέχρι το 99′.

Σε εκείνο το σημείο ο Μιλτιάδης ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο που οδηγεί την ομάδα του στην άνοδο, Βασίλη Αθανασόπουλο για το τελικό 1-1.

Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι από τον κ. Καυκά που μετά το τέλος της αναμέτρησης απέβαλε Βλαχόπουλο και Σταματόπουλο ενώ είχε προηγηθεί και η αποβολή του προπονητή κ. Παναγόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Εκατέρωθεν χάθηκαν ευκαιρίες από τους Μαλισόβα στο 25′, Θώδη σε τετ α τετ στο 40′, Σαραντόπουλο στο 42′, Αθανασόπουλο στο 50′, Βλαχόπουλο στο 65′ και Μπουτσικάκη στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Βανικιώτη και Π. Νικολόπουλο.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Ντιόπ, Ντζουβάρας, Γουέσλει, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς, Θώδης, Βλαχόπουλος.

ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπερλας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Μπολούν, Δημητρίου, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου