Pages

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Πανηγύρι Κυπαρισσίας: Δεν ματακινείται φέτος ενώ η μίσθωση παραμένει ίδια με τις περυσινές τιμές ανά τ.μ.

 


Στην ίδια θέση στην οποία διεξάγεται παραδοσιακά, στους χώρους και δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τιμάται λατρευτικά η Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, από τις 12 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, η ετήσια εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας.

Η δε μίσθωση των θέσεων θα  γίνει με τις περυσινές τιμές ανά τ.μ.

Την Τρίτη το μεσημέρι συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας και το 2ο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα που τέθηκε προς συζήτηση ήταν η «Λειτουργία εμποροπανήγυρης και πρόταση τιμών για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας, για το έτος 2024».

Η Δ.Ε. ομόφωνα αποφάσισε: «A. Εγκρίνει την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης στην Δ.Κ. Κυπαρισσίας, για το έτος 2024, όπως αναφέρεται στην αρ.22/2024 απόφασή του.

B. Προτείνει τη μίσθωση των θέσεων στο χώρο της εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Κυπαρισσίας, για το έτος 2024, με τις ίδιες τιμές που ίσχυαν το 2023. Συγκεκριμένα: 1. Για τις θέσεις που βρίσκονται στα δύο οικοδομικά τετράγωνα της Πλατείας Απόδημου Ελληνισμού και της πλατείας με το γκαζόν, καθώς και στο πεζοδρόμιο της Κολοκοτρώνη, προτείνεται η τιμή των 83 ευρώ ανά τρέχον μέτρο. 2. Για το πεζοδρόμιο της οδού Ναυαρίνου ανατολικά και δυτικά και της οδού Ελ. Βενιζέλου βόρεια και νότια, προτείνεται η τιμή των 83 ευρώ ανά τρέχον μέτρο. 3. Για το πεζοδρόμιο της οδού Ευαγγελιστρίας ανατολικά και δυτικά, προτείνεται η τιμή των 72,50 ευρώ ανά τρέχον μέτρο. 4. Για το πεζοδρόμιο επί των δρόμων, καθώς και σε θέση εντός πλατείας, για τοποθέτηση ψησταριάς, προτείνεται η τιμή των 119 ευρώ ανά τρέχον μέτρο. Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές έχει συμπεριληφθεί το ΦΠΑ 24%. Γ. Εισηγείται προς έγκριση, την παρούσα απόφαση, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, προκειμένου να προβεί σε έκδοση σχετικής κανονιστικής απόφασης. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 251/2024». 
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου