Pages

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

"Μούγκα...στη στρούγκα" από την επίσκεψη Σταϊκούρα στην Πύλο για το Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα


ΜΟΥΓΚΑ...στην στρούγκα ήταν τελικά η παρουσία του αρμόδιου υπουργού στην Πύλο για την θεμελίωση του Ειρηνοδικείου Πύλου σε μια φιέστα χωρίς όμως ουσία. 
Κατά την τοποθέτησή του στην τελετή θεμελίωσης του έργου, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε: «Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η Πύλος, το επόμενο καλοκαίρι, θα αποκτήσει νέο Ειρηνοδικείο, ένα καλύτερο κτίριο που θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας των δικαστικών λειτουργών». «Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθεια για την αναβάθμιση του κτιριακού δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, σε όλη την Επικράτεια, ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», κατέληξε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Σταϊκούρας απαξίωσε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων. Σε μια περίοδο που η κοινή γνώμη έχει σοκαριστεί από το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ελαία Μεσσηνίας, ο υπουργός έγινε “αφαντος” χωρίς να μας πει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο δρόμο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα καθώς και στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

ΓΙΑ ΤΗΝ Επίσκεψη Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα στην Πύλο ο Εμπορικός σύλλογος σχολιάζει:

Ο Υπουργός Υποδομών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε την Πύλο χωρίς να αναφερθεί στον κρίσιμο αυτοκινητόδρομο Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα. Από μέρους μας δηλώνουμε:
«30 χρόνια τίποτα. Συνεχίζουν στο τίποτα. Συνεχίζουμε τον αγώνα για το αυτονόητο» δηλώνει ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου