Pages

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Εμπαιγμός και κινητοποιήσεις για το Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα και έργα με ρυθμούς… χελώνας στη Μεσσηνία

 


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι φωνές αγωνίας και αγανάκτησης για τη μεγάλη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ολοένα και πληθαίνουν. Φορείς, πολιτιστικοί ακόμα και αθλητικοί σύλλογοι  αλλά και τοπικές κοινωνίες απαιτούν από την κυβέρνηση να βάλει τέλος στην αγωνία με συγκεκριμένες απαντήσεις υλοποίησης, καθώς για το ίδιο το ζήτημα έχεις δεσμευτεί -δις μάλιστα- ο ίδιος ο πρωθυπουργός..

Αποκαλύπτοντας πως «ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες μία μεγάλη συγκέντρωση στην Κυπαρισσία, με πρωτοβουλία από τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας, Ηλείας και Αρκαδίας» ο διευθυντής της τηλεόρασης Best Νίκος Μπελογιάννης αναρωτήθηκε «ως πότε πια;» για τον δρόμο καυτηριάζοντας τη στάση του υπουργού «Η αφωνία του κ. Σταϊκούρα σε συνδυασμό με τη δύο φορές εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το δρόμο αυτό που ΘΑ γίνει, είναι κάτι το οποίο είναι αξιοπερίεργο! Δεν ξέρω τι σημαίνει σε αυτό το πράγμα.»

Οι βολές του και προς τους βουλευτές λέγοντας πως «Ο Χαρίτσης έκανε την ερώτηση αυτή τη στιγμή στην Βουλή. Οι άλλοι τι κάνουν; Από ότι μαθαίνω κάποιους βουλευτές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φτιάξει ένα γήπεδο στην Ελληνοεκκλησιά» σημειώσει την ώρα που ένα τόσο σημαντικό αναπτυξιακό έργο βρίσκεται στο περίμενε εδώ και χρόνια… «Ο δρόμος είναι χάλια, βομβαρδισμένο τοπίο. Τι γίνεται; Τι κάνουν αυτοί;» ανατρέχοντας στα αποτελέσματα που έφερε η κινητοποίηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της για το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, ο Νίκος Μπελογιάννης σημείωσε πως μόνη λύση είναι η κοινή διεκδίκηση. «Η πίεση για το νοσοκομείο είδαμε τι έφερε. Ενωμένοι όλοι μαζί. Χωρίς κομματική ταυτότητα κανένας και ιδιαίτερα οι βουλευτές και Ιδιαίτερα ο κ. Χρυσομάλλης, αλλά και ο Μαντάς», Για να σημειώσει σε άλλο σημείο πως «Αν δεν πάμε όλοι ενωμένοι, όχι οι μισοί επειδή είναι από την Καλαμάτα, οι άλλοι από την Μάνη, οι άλλοι από το ένα, οι άλλοι από το άλλο… Ο δικός άξονας αυτός πρέπει να γίνει. Αφορά και τη Λακωνία και προτείνω και το Επιμελητήριο της Λακωνίας να μπει μέσα σε αυτή τη διεκδίκηση, και η Αρκαδία και βέβαια η Μεσσηνία και το κυριότερο απ’ όλα και η Ηλεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου