Pages

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ..ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ


ΔΙΑΡΡΟΕΣ με βλάβες από παντού εξακολουθεί να βρίσκεται το δίκτυο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας καθώς βροχή...πλέφτουν οι ανακοινώσεις για διακοπές υδροδότησης αό τον φορέα. Οι πολίτες που την ίδια ώρα έχουν κληθεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνουν ένα κάρο τέλη -μαζί με το πολιτιστικό- για να έχουν υποτίθεται νερό στις βρύσες!
Αυτή την φορά χθες Τρίτη λόγω βλάβης...κλάταρε το δίκτυο στην κάτω Πόλη Κυπαρισσίας αλλά ευτυχώς αποκαταστάθηκε κοντά στις 12 το μεσημέρι. Την Τετάρτη σύμφωνα με την επίσημα ιστοσελίδα του φορέα, όντως είχαμε διακοπή νερού στην κάτω Πόλη από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Δηλαδή πριν καλά καλά οι νοικοκυρές ετοιμάζουν την κουζίνα τους, πριν οι εργαζόμενοι να κάνουν να κάνουν ένα μπάνιο, ενώ για μαγείρεμα επιστρατεύτηκε....εμφιαλωμένο νερό!
Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται θυμίζοντας πλέον με τις ανακοινώσεις ότι παρέχεται νερό με το Δελτίο, ελπίζοντας ότι οι πρόσφατες βροχοπτώσεις θα ήταν ευεργετικές. Ωστόσο αν εξακολουθήσουν βλάβες, διακοπές και μειωμένη ροή δατος θα προβληματίσουν ακόμα περισσότερο τους δημότες που πλέον θεωρούν ως λύση το...εμφιαλωμένο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου