Pages

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τα αποτελέσματα και οι ομάδες που προκρίνονται-Έμεινε ε το όνειρο η Εράνη Φιλιατρών

 


Αναλυτικά, τα σημερινά αποτελέσματα για την γ’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας και οι ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση έχουν ως εξής:

Θύελλα Χαρακοπιού – ΑΣ Πανθουριακός 0-3

ΠΑΟΚ Ασπροχώματος – ΑΟ Ομόνοια 1-2

ΑΟ Στενωσιάς – Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1-0

«Δεν μπορεί η Εράνη να επιστρέψει στα σκοτάδια…» λένε στα Φιλιατρά


«Δεν μπορεί η Εράνη να επιστρέψει στα σκοτάδια…» λένε στα Φιλιατρά

Έσβησε το όνειρο της μέγιστης δυνατής διάκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος για την Εράνη, που γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Θύελλα Καμαρίου και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Στα Φιλιατρά ωστόσο, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, θεωρώντας ότι οι παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς, δίχως όμως να βρουν το πολυπόθητο γκολ που τόσο πολύ άξιζαν – σύμφωνα με την εκτίμησή τους –  βάσει της συνολικής τους εμφάνισης.

Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας θεωρούν τυχερούς τους φιλοξενούμενους που τελικά βρήκαν το γκολ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γιώργου Νικλητσιώτη και κατάφεραν να το διαφυλάξουν ως… κόρη οφθαλμού μέχρι το σφύριγμα της λήξης και προκρίθηκαν έτσι στην 3η φάση.

Η πρόκριση πήγε στη Σαντορίνη, αλλά όπως στην μεσσηνιακή ομάδα «για μια Εράνη που έχει δει τόσο φως, δεν μπορεί να επιστρέψει στα σκοτάδια…». Η εμπειρία του θεσμού θα ενισχύσει την προσπάθεια και τον προγραμματισμός στην Εράνη που πάντως είδε βασικά της ατού, που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά να μη μπορούν να σηκώσουν το βάρος, γεγονός που πρόκειται ανάλογα να διαχειριστεί στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής της ομάδας. Στόχος πλέον η διάκριση στις εντός νομού διοργανώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου