Μπάχαλο με τα απορρίμματα λόγω εκλογών... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μπάχαλο με τα απορρίμματα λόγω εκλογών...

ΙΔΟΥ που μέσα σε όλα με τα αρκετά αδιέξοδα στην διαχείριση των απορριμμάτων, έρχεται ένας ακόμη αστάθμητος παράγοντας να προστεθεί, εκείνος των εξελίξεων στην κεντρική πολιτική σκηνή, με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Τι σηματοδοτεί άραγε αυτή; Το ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΒΕST ήταν αποκαλυπτικό.
Μια αλλαγή σε κυβερνητικό επίπεδο, αλυσιδωτά θα επιφέρει αλλαγή στον σχεδιασμό των απορριμμάτων αλλά και αλλαγή και στον περιφερειάρχη. Αφήστε που όπως σημείωσε ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Καλαμάτας Διονύσης Αλευράς, ίσως ο κ. Αγγελόπουλος «περάσει» στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. κι έτσι «χηρεύσει» ο… θώκος ούτως ή άλλως. Κατά συνέπεια η «καυτή πατάτα» θα πέσει και πάλι στα κεφάλια των δήμων που έχουν κυριολεκτικά «τρελαθεί» από τις πολιτικές παλινωδίες και τα δεκάδες πισωγυρίσματα στο θέμα και τη λύση του, που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας ουραγό και δις-υπότροπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κατάσταση τριτοκοσμική με εκατοντάδες χωματερές να κοσμούν την επικράτεια και τα προβλήματα δεκάδες.
Δήμοι να πληρώνουν δεκάδες χιλιάρικα για την μεταφορά των απορριμμάτων στην Αθήνα, οι μπαλοποιητές να περιμένουν (αγορασμένοι) στη… γωνία και από εκεί και πέρα ουδέν. Η κατάσταση που ήδη χαρακτηρίζεται λοιπόν επιεικώς απαράδεκτη, θα γίνει… αλαλούμ με την οποιαδήποτε (λογική ή μη) αλλαγή σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages