Βαριά καμπάνα για τον Δήμαρχο Δωρίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Βαριά καμπάνα για τον Δήμαρχο Δωρίου

18/12/2009
Δύο χρόνια φυλακή ήταν η ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τόσο για τον Δήμαρχο Δωρίου Τάκη Αντώνη όσο και για τους Δημοτικούς Συμβούλους Βασίλη Σπυρόπουλο και Αθανάσιο Χαντζή για απόπειρα απιστίας. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κατσαμπάνης, ο οποίος αντιμετώπιζε την ίδια κατηγορία, καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή 2 χρόνων. Παρότι ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, το δικαστήριο δεν το δέχτηκε διότι ο Κος Κατσαμπάνης έχει κι άλλη παλαιότερη καταδίκη.
Η δίκη ξεκίνησε προχθές με καταθέσεις μαρτύρων και χθες συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις της εισαγγελέως Νίκης Μουζάκη -η οποία πρότεινε στους ενόρκους την καταδίκη των κατηγορουμένων ενω χθές η δίκη συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των κατηγορουμένων Χρήστου Παναγιωτόπουλου και Πάνου Τσίγκανου.
Τόσο ο Κος Τάκης Αντώνης όσο και οι Δημοτικοί σύμβουλοι, άσκησαν έφεση κατά της απόφασης και έτσι μετά την καταδίκη θα εξακολουθήσει να είναι σε αργία τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Δωρίου Τάκης Αντώνης διώκεται ύστερα από αναφορές του τότε αντιδημάρχου (το 2006) Δημήτρη Κόνιαρη, που έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages