ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κατήγειλλε τον εαυτό του για καλλιέργεια χασίς στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κατήγειλλε τον εαυτό του για καλλιέργεια χασίς στα Φιλιατρά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως Αληθινό απο τα Φιλιατρά. Σήμερα το πρωί στις 07.20 σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο προσήλθε αυθορμήτως στο Α.Τ. Φιλιατρών ένας 46χρονος άνδρας κάτοικος Φιλιατρών που διαμένει σε αγροτική περιοχή έξω απο την πόλη και κατήγγειλε τον...εαυτό του. Αιτία της καταγγελίας ήταν ότι καλλιεργούσε στην εξοχική του κατοικία σε γλάστρα με βασιλικό 12 φυτά ινδικής κάνναβης τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες προορίζοντας για προσωπική του χρήση και μόνον.
Οι αστυνομικοί ως όφειλαν απο το Νόμο μετέβησαν στην εξοχική κατοικία του 46χρονού και εντόπισαν τα φυτά ινδικής κάνναβης τα οποία ήταν ύψους 2-3 εκατοστών τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο δράστης όπως συνηθίζεται σε ανάλογη διαδικασία συνελήφθη με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Φιλιατρών. Η υπόθεση έγινε γνωστή στη κοινή γνώμη της πόλης καθώς ο 46χρονος επαγγελματίας είναι γνωστός στα Φιλιατρά και έχει άριστες κοινωνικές σχέσεις και στα καφενεία της πόλης σχολίαζαν ότι...κάποια στιγμή θα πρέπει να συλληφθούν οι μεγαλέμποροι και όχι οι...καταγγέλοντες ακόμα και τον εαυτό τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages