Κατηγορηματικός ο Βουδούρης για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Κατηγορηματικός ο Βουδούρης για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

«Δεν θέλουμε να κλείσει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και δεν θα κλείσει», σημείωσε ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης κατά την χθεσινή του επίσκεψη σε αυτό, σημειώνοντας παράλληλα τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να υπάρξουν ώστε να αποκτήσει δυναμική και να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Επίσης ο κ. Βουδούρης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών εντοπίζοντας τα σημαντικά κτηριολογικά προβλήματα αλλά και την αναδιάρθρωση που χρειάζεται, όπως και το ΚΑΦΚΑ, τονίζοντας ότι θα πρέπει με την λειτουργία του να εκπληρώνει τον πραγματικό του στόχο.
Αναφερόμενος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο κ. Βουδούρης τόνισε: «Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα και φημολογίες ότι το νοσοκομείο θα κλείσει, θέλω να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό το νοσοκομείο δεν θέλουμε να κλείσει και δεν θα κλείσει. Γιατί αυτό το νοσοκομείο εξυπηρετεί ένα στόχο και ο δικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε τη λειτουργία του και όχι να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα και ότι εμείς θέλουμε αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί.
Οι προϋποθέσεις για να πάμε μπρος είναι να γίνουν κάποιες σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση την κτηριολογική και εδώ θα πρέπει να αξιοποιήσουμε -επιτέλους- την τεράστια δυνατότητα που μας δίνει η περιουσία που έχει από την κληρονομιά Αλεξόπουλου.
Πρέπει να γίνει καταγραφή και να αξιοποιηθεί, θα έχει έτσι σημαντικότατες δυνατότητες να αναπτυχθεί. Η άλλη προϋπόθεση είναι ότι θα πρέ- πει να συλλειτουργήσει με το Νοσο-
κομείο της Καλαμάτας...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages