Οι Αγανακτισμένοι της Μεσσηνίας δίνουν το παρών... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι Αγανακτισμένοι της Μεσσηνίας δίνουν το παρών...

Δηλώσεις συμμετοχής, προκειμένου να κλείσουν λεωφορείο ή ακόμη και λεωφορεία, με φθηνό εισιτήριο, για τη μετάβαση διαδηλωτών στην Αθήνα την Τρίτη, ημέρα έναρξης της 48ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, δέχονται οι Αγανακτισμένοι της πλατείας 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συγκέντρωσης, όπου συμμετείχε ως προσκεκλημένος ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, την ομιλία του οποίου παρακολούθησε με ενδιαφέρον αρκετός κόσμος.
Περικύκλωση της Βουλής
Εν τω μεταξύ, οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος έχουν ήδη απευθύνει κάλεσμα για 48ωρη κινητοποίηση και περικύκλωση της Βουλής, την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. “Την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου περικυκλώνουμε τη Βουλή, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο λαός το απορρίπτει” αναφέρεται στο ψήφισμά τους.
Επίσης, καλούν την Αστυνομία “να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και τη συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία. Τους προειδοποιούμε να μη διανοηθούν καν να εφαρμόσουν παράνομες διαταγές από μια έκπτωτη κυβέρνηση, που έχει κουρελιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στην Τρόικα, στο ΔΝΤ και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό - τραπεζικό σύστημα” σημειώνουν σε άλλο σημείο.
Απο το 'Θάρρος' και τη 'Φωνή'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages