Σκληρό ροκ στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τραυματία και εικόνες διάλυσης παντού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σκληρό ροκ στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τραυματία και εικόνες διάλυσης παντού

Κόλαση στο Πεςριφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη. Πολλά επεισόδια με 2 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε επίθεση με ρίψη μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων κατά Τατούλη και Συμβούλων για την υπόθεση του βιοαερίου στην Μαντίνεια. Απίστευτες σκηνές. Τραγικά γεγονότα….Σπασανε καρέκλες και τραπέζια και τα πετούσαν στους περιφερειακούς Συμβούλους.
Oι κάτοικοι της Μαντίνειας είχαν δείξει τις διαθέσεις τους εδώ και τρείς ημέρες και ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην γίνει το ςεργοστάσιο βιοαερίου στην περιοχή τους. Ετσι σήμερα τα διέλυσαν όλα. ΣΕ ΓΗς ΜΑΔΙΆΜ μετατράπηκε το περιφερειακό συμβούλιο μετά την πρόταση Τατούλη να ψηφιστεί η ΜΠΕ για την μονάδα βιοαερίου στην Μαντινεία. Οι κάτοικοι εξαγριωμένοι άρχισαν να σπάνε τραπέζια και να πετούν καρέκλες εναντίον συμβούλω.. Στην αίθουσα δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Απο τα αντικείμενα που πετάχτηκαν τραυματίστηκε στο μάτι ένας πολίτης ο οποίος μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Παναρκαδικό. Τραυματα απο καρέκλες που πετάχτηκαν φέρει στο κεφάλι και δημοσιογράφoς που κάλυπτε την συνεδρίαση. Αυτήν την ώρα η αίθουσα του περιφερειακού έχει αποκλειστεί απο δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι κάτοικοι συνεχίζουν να φωνάζουν συνθήματα. Αποσβωλομένοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι εντός της αιθούσης κοιτούν το χώρο προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έγινε. Πριν από το Συμβούλιο οι κάτοικοι είχαν αποκλείσει με τρακτέρ την Περιφέρεια. Δυναμικές κινητοπ[οιήσεις. Τα έχασαν και τα ΜΑΤ με τα όσα γίνονται…Η ΥΠΌΘΕΣΗ του Βιοαερίου είχε συζητηθεί και την Δευτέρα και η συνεδρίαση διακόπη και πάλι με επεισόδια για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages