Σύσκεψη Προέδρων Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σύσκεψη Προέδρων Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών της Πελοποννήσου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ηλείας Κων/νος Νικολούτσος, Λακωνίας Κων/νος Πανδής, Μεσσηνίας Δημήτριος Αδαμοπουλος καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Παναγιώτης Σίμωσης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος Κων/νος Μίχαλος και οι Βουλευτές των πυρόπληκτων νομών Νίκος Νικολόπουλος, Κων/νος Τζαβάρας, Σίμος Κεδίκογλου, Θανάσης Δαβάκης και Γρηγόρης Αποστολάκος.
Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για τη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και τη δέσμευση του να μεταθέσει την αποπληρωμή των δύο (2) δόσεων που λήγουν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους 2012, των εγγυημένων από το ελληνικό δημόσιο πυρόπληκτων δανείων.
Επίσης, τον ενημέρωσαν για τη δέσμευση του Υπουργού να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και τα Επιμελητήρια των 6 πυρόπληκτων νομών στις επόμενες μέρες προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια αποπληρωμής και των μη εγγυημένων δανείων σύμφωνα με τη διάρκεια αποπληρωμής των εγγυημένων.
Ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας την προσωπική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση με τα έξι Επιμελητήρια και να συζητηθεί το αίτημα τους για την αλλαγή βάσης υπολογισμού των επιτοκίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages