Σανίδα σωτηρία από τους γαλάζιους θέλει ο Νίκας για τα μεγάλα έργα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σανίδα σωτηρία από τους γαλάζιους θέλει ο Νίκας για τα μεγάλα έργα

«Τις χρηματοδοτήσεις θα τις διεκδικήσω όταν θα υπάρχει καλύτερο πολιτικό περιβάλλον», είπε χθές το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, επαναλαμβάνοντας ότι η δημοτική του αρχή αδικείται και δεν παίρνει, για πολιτικούς λόγους, αυτά που δικαιούται από το ΕΣΠΑ.
«Όποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη μπαίνει…
Αλλά πιστεύω σε ένα μήνα αυτά θα αλλάξουν», σχολίασε επίσης ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος, πάντως, αυτή τη φορά δε στράφηκε ευθέως κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, δεδομένου ότι την περασμένη εβδομάδα είχε τονίσει πως οι περιφερειάρχες εντάσσουν έργα στο ΕΣΠΑ με δικά τους κριτήρια.
Τα σχόλια αυτά έγιναν με αφορμή το θέμα του εκσυγχρονισμού και της επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού της Καλαμάτας, ο οποίος αδίκως δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, σύμφωνα με το δήμαρχο, που σημείωσε ότι έχουν γίνει από την πλευρά του οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να έχει αίσια έκβαση αυτή η διεκδίκηση.
Όσον αφορά στη διεκδίκηση του Δήμου Δυτικής Μάνης, για την ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο Βιολογικών Καθαρισμών, καθώς και του απαιτούμενου αποχετευτικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Λεύκτρου, ο κ. Νίκας τόνισε ότι η Καλαμάτα βοηθάει όσο μπορεί το γειτονικό Δήμο, πρόσθεσε όμως ότι εκείνος πρέπει να πληρώσει τις 250.000 ευρώ που, όπως τόνισε, οφείλει από την κατασκευή του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης μέχρι τις Κιτριές. Στ.Μαρτίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages