Με Κοσμόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα(;) – Όνομα έκπληξη για Μεσσήνη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με Κοσμόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα(;) – Όνομα έκπληξη για Μεσσήνη

Με τον Βα­σί­λη Κο­σμό­που­λο κα­τά πά­σα πι­θα­νό­τη­τα θα κα­τέ­βει στις δη­μο­τι­κές ε­κλο­γές ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στη Κα­λα­μά­τα, ο ο­ποί­ος ο­λο­κλη­ρώ­νει τις δι­ερ­γα­σί­ες ε­πι­λο­γής υ­πο­ψη­φί­ων δη­μάρ­χων, σύμ­φω­να με έγ­κυ­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες της f­a­r­e­n­e­ws. Οι ί­δι­ες πη­γές α­πό το ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ υ­πο­στη­ρί­ζουν ό­τι ο Βα­σί­λης Κο­σμό­που­λος πλη­ροί τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις που έ­χει θέ­σει ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για την ε­πι­λο­γή υ­πο­ψη­φί­ων. Το μό­νο εμ­πό­διο που έ­χει α­πο­μεί­νει εί­ναι να αρ­θούν οι αν­τιρ­ρή­σεις του κ. Κο­σμό­που­λου οι ο­ποί­ες, ό­πως μας δι­α­βε­βαί­ω­σαν, έ­χουν καμ­φθεί και θα εί­ναι τε­λι­κά υ­πο­ψή­φιος.
Στο πρό­σω­πο του κ. Κο­σμό­που­λου βλέ­πουν αυ­τόν που θα συ­σπει­ρώ­σει ό­λη την κεν­τρο­α­ρι­στε­ρά αλ­λά έ­χει και την α­πα­ραί­τη­τη δι­εισ­δυ­τι­κό­τη­τα για να κερ­δί­σει ψή­φους δυ­σα­ρε­στη­μέ­νων κεν­τρο­δε­ξι­ών οι ο­ποί­οι εί­ναι α­πο­γο­η­τευ­μέ­νοι α­πό την κυ­βερ­νη­τι­κή πο­λι­τι­κή. Ό­σον α­φο­ρά στον δή­μο Μεσ­σή­νης οι ί­διοι κύ­κλοι μας α­νέ­φε­ραν ό­τι ε­τοι­μά­ζουν πρό­σω­πο έκ­πλη­ξη το ο­ποί­ο θα εί­ναι ι­κα­νό για να «α­λώ­σει» τον δεύ­τε­ρο με­γα­λύ­τε­ρο Δή­μο στην Μεσ­ση­νί­α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages