Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ολη η ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στη Γερμανία. Στη Μπάγερν. Στην Ντόρτμουντ. Τις δύο ομάδες που διεκδικούν το... ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου. Το Champions League. H Ντόρτμουντ, όμως, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League ολοκλήρωσε μια σημαντική μεταγραφή. Αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους υποψήφιους πρωταθλητές Ευρώπης ο Ελληνας αμυντικός έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Ντόρτμουντ ευχαριστώντας τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να μετακομίσει στο Βεστφάλεν.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Το ποδόσφαιρο έχει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Σήμερα αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά όταν χάνεις τις ευκαιρίες που έχεις και πας στα πέναλτι, τότε η ομάδα που αγωνιζόταν τόση ώρα με δέκα παίκτες, αποκτά προβάδισμα. Σε αυτά τα ματς υπάρχουν και προσωπικότητες που τα κερδίζουν και τέτοιος είναι ο Νάβας. Ο Κραγκούνης είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Κάποτε έρχεται το τέλος. Όπως και τα άλλα παιδιά, αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη και είναι παράδειγμα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι και να είναι περήφανος. Δώσαμε και την καρδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages