ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΥΨΗΛΑ ποσοστά επιτυχίας σημείωσαν όπως κάθε χρόνο οι μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Κυπαρισσίας με τα περισσότερα παιδιά να εισάγονται σε σχολές πρώτης προτίμησης αλλά παράλληλα να αγωνιούν για το μέλλον τους. Η Υποδιευθύντρια του σχολείου Θεώνη Κανελλόπούλου τόνισε ότι "υπάρχει υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εισαγωγή 44 σχολών υψηλών βάσεων στα ΑΕΙ και 13 σε σχολές ΤΕΙ με το ποσοστό επιτυχίας να ξεπερνά το 95% γεμίζοντας με ικανοποίηση" ενώ στην επιτυχία συνέβαλε η καλή συνεργασία της διεύθυνσης με τους γονείς και τους υποψήφιους ενώ για όσους δεν πέρασαν εξήγησε ότι υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες αποτελώντας σημείο αναφοράς.
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΡΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Ο πρώτος επιτυχών Ανδρέας Καζάκος πέρασε στην Ιατρική Αθηνών ως πρώτη επιλογή με 20 μόρια πάνω από τη βάση ενώ εκτίμησε ότι τα θέματα φέτος είχαν βαθμούς δυσκολίας, ενώ για τα περισσότερα παιδιά είπε ότι πέτυχαν στις επιδιώξεις τους με τη προσπάθεια να αποτελεί το μεγαλύρερο ατού της νέας γενιάς. Εξήγησε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και ίσως αρκετά παιδιά φύγουν στο εξωτερικό ενώ ευχαρίστησε τους γονείς του για την στήριξη.
Η Όλγα Διαμαντή που πέρασε στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας πρόσθεσε ότι ήταν μια από τις επιλογές της οπότε ανοίγονται νέοι δρόμοι σταδιοδρομίας για το μέλλον, ενώ εξήρε τη στήιρξη των συμμαθητών του, του σχολείου και των γονιών της, στέλοντας το μήνυμα στους γονείς που την ανέχτηκαν για την επίτευξη του στόχου της. Ωστόσο ήταν επιφυλακτική αν θα μείνει στην Ελλάδα επειδή οι συνθήκες στην αγορά εργασίας χειροτερεύουν διαρκώς με τους νέους να κάνουν αυτό που αγαπούν.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη Σχολή Ναυπηγών Αθήνας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με συστηματικό διάβασμα ενώ εξήρε ότι το Λύκειο Κυπαρισσίας έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας ενώ οι στόχοι του είναι να έχει ένα διασφαλισμένο μέλλον στην αγορά ευχόμενος όλα τα παιδιά να 
πάνε καλά. 
ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..
Ο Δημήτρης Αποστόλου στο Παιδαγωγικό Αθήνας με 17.900 μόρια ενώ είπε ότι είναι η δουλειά του πατέρα του καθώς έχει αγαπήσει το παιδαγωιγκό τμήμα μεταβιβάζοντας τη γνώση στα νέα παιδιά ενώ δήλωσε ότι αυτοσκοπός δεν είναι τα χρήματα αλλά η ουσία να κάνεις αυτό που αγαπάς. Για τα παιδιά είπε ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια με την ευχή η ζωή να είναι το καλύτερο σχολείο για όλους μας.
Τέλος ο Αναστάσης Αναστασόπουλος που πέτυχε στην Σχολή Ικάρων δήλωσε ότι έλαβε 17500 μόρια δίνοντας εξετάσεις για δεύτερη φορά που αποτέλεσε επιλογή του, ενώ ευχαρίστησε το Διευθυντή του σχολείου κ. Αντωνόπουλου επιμένοντας κάτω από δύσκολες συνθήκες να επιτύχει το τελικό στόχο ενώ δήλωσε ότι οι νέοι πρέπει να κυνηγούν ως το τέλος το όνειρό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages